manoutena logo



Viktorinos „Mokesčiai sugrįžta kiekvienam“ trečios vietos laimėtojams – komandai iš Utenos – muzikiniai centrai

vmiPanevėžio apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau - AVMI), informuoja, kad VMI organizuotos viktorinos „Mokesčiai sugrįžta kiekvienam“ finale nugalėjo ir geriausiai šiemet mokesčius išmanančia moksleivių komanda tapo „2etas“ iš Klaipėdos. Garbingą trečiąją vietą iškovojo Utenos Adolfo Šapokos gimnazijos komanda „Progresas“ ir laimėjo vertingus prizus – muzikinius centrus. Vakar prizai buvo įteikti laimėtojoms.

„Sveikiname viktorinos nugalėtojus ir trečią vietą iškovojusias uteniškes! Kova tikrai buvo sunki ir visas penkias į finalą patekusias komandas galima pasveikinti, nes jos buvo geriausiosios iš 276 Lietuvos komandų, užsiregistravusių šiemet dalyvauti VMI viktorinoje!”, - sako Panevėžio apskrities VMI viršininkas Aldas Skvarnavičius pažymėdamas, kad kasmet jaunimo žinios apie mokesčius tampa gilesnės.

Komandai „Progresas“ padėjusi pasiruošti konsultantė Nijolė Pakalnienė teigia, kad viena iš mergaičių VMI viktorinoje dalyvavo antrą kartą ir jau turėjo patirties, o kitai mergaitei tai buvo debiutas.

Panevėžio AVMI pažymi, kad šeštąjį kartą vykusi Mokesčių inspekcijos rengiama viktorina „Mokesčiai sugrįžta kiekvienam“ – tai unikali galimybė įtraukti, paskatinti moksleivius, mokytojus bei visą mokyklos bendruomenę gilinti žinias apie mokesčius ir, be abejo, save pademonstruoti, į kitus pasižiūrėti ir pelnyti apdovanojimų.

Viktorinos finalą sudarė du etapai, kurių metu moksleiviai turėjo atsakyti į klausimus apie mokesčius ir jų administravimą bei atlikti praktines užduotis. Po pirmo etapo 7 kiekvienoje apskrityje geriausiai pasirodžiusios komandos varžėsi tarpusavyje dėl teisės sudalyvauti finaliniame etape.

vmi

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas