manoutena logo



3 Įdomiausi miestai, į kuriuos galima pigiai nuskristi iš Kauno

plane 513641 1280Galimybė pigiai keliauti daugeliui žmonių yra vienas didžiausių gyvenimo malonumų. Mes šį požiūrį labai suprantame. Dėl to parengėme trumpą, tačiau, tikimės, informatyvų gidą apie 3 įdomiausius Europos miestus, į kuriuos kursuoja reguliarūs, pigūs skrydžiai iš Kauno.

Jeigu domina pigiausi skrydžiai iš Kauno, užsukite čia - lektuvubilietai.lt/lt/flights/cheap-flights/ow/Kaunas-KUN.

Neapolis - nesuvaidinta, itališka, tikra

Skonis, itališka dvasia, pietietiškas šurmulys ir nuostabūs skoniai. Šiais epitetais geriausiai apibūdinamas didžiausias savo regiono miestas, legendinis Neapolis. Be to, kad į pasaulį išleido bene skaniausią picos rūšį, jis dar gali nudžiuginti ir puikia architektūra, kaip kad istorinė Castel dell’Ovo.

Tačiau bene geriausias dalykas, kad Neapolyje lengva pajausti kultūrinę šio regiono dvasią. Pro akis nepraleiskite Nacionalinio archeologijos muziejaus, kuriame saugomi nuostabūs Pompėjos artefaktai. Žinoma, dauguma skubės link Vezuvijaus kalno ir vaizdingos Amalfio pakrantės… Šios dvi lokacijos prie Neapolio - tikrų itališkų atostogų esmė.

Madridas - karališkas miestas Pietų Europoje

Tai miestas, kuriame žaviai dera istorija, menas ir modernus, greitas gyvenimo tempas.

Gidai ir vietiniai pataria pažintį su Ispanijos sostine pradėti nuo žymiosios Plaza Mayor aikštės, kur galėsite pasigrožėti nuostabia architektūra ir pasimėgauti tapas - vietiniais užkandukais Madrido baruose.

Apžiūrėkite ir Karališkuosius rūmus - didingą Ispanijos istorijos simbolį. Laisvu laiku pasivaikščiokite po Buen Retiro parką - tikrą ramybės oazę pačioje miesto širdyje. Naktį jūsų lauks daugybė barų, šokių klubų ir net gatvės muzikantai, o dieną kone kasdien galima aplankyti ir daug sporto renginių.

Londonas - viskas ir dar daugiau

Londonas yra ne tik didžiausias Anglijos ar Jungtinės Karalystės miestas, bet ir vienas didžiausių miestų visame pasaulyje. Jame yra visko ir dar daugiau. Restoranai, kavinės, muziejai, sporto ir kultūros renginiai, istorinė architektūra, skoningi viešbučiai ir apartamentai, mados, daugybė parduotuvių, išskirtinės atrakcijos…

Jeigu galite kažką įsivaizduoti, Londone tai rasite. Joks turas po miestą nebus pilnavertis be apsilankymo prie Bekingemo rūmų, Big Beno ir Londono tauerio. Nepamirškite ir Covent Garden bei Noting Hill rajonų, kurie turi savo šarmą. Norintiems daugiau kultūros rekomenduojame Britų muziejų, vizitą į vieną iš vietinių pub’ų ar ramų užkandžiavimą prie Temzės.

plane 513641 1280

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas