manoutena logo



Profesionalus biuro valymas – brangus malonumas?

valymas„Profesionalus valymas“ skamba gana pretenzingai, tad nenuostabu, jog dažnas susidaro išankstinę nuomonę, esą tai brangi paslauga. Tačiau valymo paslaugų kainai įtakos turi nemažai veiksnių, tad tai nebūtinai pareikalaus labai didelių išlaidų.

Kas lemia biuro valymo kainą?

Pirmiausia, biuro valymo kaina priklauso nuo valomo ploto, tad natūralu, jei jūsų biuras mažas, tai kaina gali labai maloniai nustebinti, o jei plotas didelis, tuomet išlaidos bus kiek didesnės. Kainą lemia dar ir toks aspektas: ar tai periodinis valymas, ar generalinis, o galbūt postatybinis. Valant periodiškai kaina yra žemesnė. Papildomai kainą „augina“ ir tokie darbai kaip langų valymas, kilimų valymas ir pan. Valymo paslaugų kainos skiriasi ir priklausomai nuo konkretaus paslaugų teikėjo kainoraščio.

Kodėl verta užsisakyti profesionalų verslo patalpų valymą?

Šių paslaugų užsakymas iš profesionalų leis jums sutaupyti labai daug laiko, nes patiems nereikės niekuo rūpintis. Specialistai atvyksta sutartu laiku, atsiveža visas valymui reikalingas priemones, įrangą ir baigę darbą palieka švara spindinčias patalpas.

Kitas aspektas – valytojo etatas biure daugeliu atvejų finansiniu požiūriu bus didesnė investicija nei paslaugų užsakymas iš šalies. Juo labiau kad darbuotojas gali susirgti, išeina atostogų ir tuo metu savo funkcijos neatlieka.

Iliustracija: pixabay.com/photos/architecture-facade-building-modern-2541038/

valymas

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas