manoutena logo



Utenos „Titanai“ Lietuvos beisbolo čempionate užėmė trečią vietą

xfoto011Mažojo finalo serijoje iki dviejų pergalių Utenos „Titanai“ pasiekė du triuškinančius laimėjimus prieš Vilniaus SM „Sostinės Tauras“ komandą rezultatais – 19:3  ir 20:0.

Rugsėjo 16 d. Utenoje įvyko pirmosios serijos rungtynės. Nuo pat susitikimo pradžios „Titanai“ demonstravo savo nusiteikimą laimėti šias rungtynes – kontroliavo rungtynių ritmą tiek gynyboje, tiek puolime, o viską vainikavo Luko Sirgėdo trijų taškų vertės „Homerun“ atmušimas. Taip pat prie pergalės išskirtinai prisidėjo Justo Sadauniko pasirodymas – atmušė 3 hitus, pelnė 4 taškus ir parvedė į „namų“ bazę 3 taškus. „Titanai“ per rungtynes iš viso atliko 14 hitų, kai varžovai vos 2.

  

Rugsėjo 17 d. serija persikėlė į Vilnių, kur dominuoti vėl ėmė uteniškiai. Rungtynėse išsiskyrė Eimantas Žičkus, atmušęs 3 hitus, parvedęs 4 taškus ir pelnęs 2 taškus. Prie komandos naudingumo prisidėjo L. Sirgėdas, atmušęs 2 hitus, parvedęs 4 taškus ir pelnęs 3. Uteniškiai per rungtynes iš viso atliko 11 hitų, o vilniečiai 2.

Ši pergalė nulėmė, kad „Titanai“ seriją užbaigė rezultatu 2-0 ir iškovojo Lietuvos beisbolo čempionato bronzos medalius.

Nuotraukų autorius: Vytautas Abečiūnas

xfoto011

xfoto014

xfoto016

xfoto038

xfoto039

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas