manoutena logo



„Utenos trikotažo“ finansų skyriui vadovauja Aurimas Likus

Aurimas Likus„Utenos trikotaže“ paskirtas naujas finansų vadovas, pakeitęs daugiau nei trejus metus šias pareigas ėjusią Živilę Jonaitytę. Juo tapo daugiau nei 15 metų patirtį įmonių finansų ir bankininkystės srityje turintis Aurimas Likus. Šias pareigas jis eina ir toliau būdamas finansų kontrolės vadovu SBA grupėje, kuri yra pagrindinė „Utenos trikotažo“ akcininkė.

Prieš prisijungdamas prie SBA grupės, A. Likus reikšmingą savo karjeros etapą praleido dirbdamas SEB banke, kur eidamas verslo bankininkystės padalinio vadovo pareigas įgyvendino sudėtingus finansinius sandorius, tarpininkavo įmonių susijungimų ir įsigijimų sandoriuose, teikė verslo finansavimo paslaugas.

„Esu tikra, kad su Aurimo lyderyste ir patirtimi padidinsime „Utenos trikotažo“ gamybos efektyvumą ir veiklos našumą. Jo turtinga vadovavimo patirtis ir pagrįsti sprendimai neabejotinai sustiprins bendrovės finansinę drausmę ir paruoš mus naujam intensyvios gamybos sezonui,“ – sako „Utenos trikotažo“ vadovė Nomeda Kaučikienė.

Nuo metų pradžios įgyvendinti „Utenos trikotažo“ finansiniai sprendimai jau davė teigiamų rezultatų – per pirmąjį šių metų ketvirtį bendrovė nuostolius sumažino daugiau nei 70 %, pademonstruodama savo atsparumą ekonominiams iššūkiams ir įsipareigojimą siekti tvaraus pelningumo.

„Utenos trikotažas“ yra didžiausia ir viena tvariausių trikotažo produkcijos gamybos įmonių Vidurio ir Rytų Europoje. Pagrindinės „Utenos trikotažas“ veiklos sritys – užsakomoji drabužių gamyba ir inovatyvių medžiagų vystymas.

„Utenos trikotažo“ įmonių grupei priklauso bendrovės UAB „Aboutwear“, AB „Šatrija“, UAB „Gotija“ ir OAO „Mrija“ (Ukraina). Pagrindinis AB „Utenos trikotažas“ akcininkas – SBA grupė.

Aurimas Likus

UtenosTrikotazas

Utenos trikotazas 2

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas