manoutena logo



Vidai Maišėnienei – „Darbo žvaigždės“ apdovanojimas

2023 03 31 maisenieneKovo 28 d. Vilniaus rotušėje įvyko tradicinis Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos (LPPARA) renginys: iškilmingas kasmetinių „Lietuvos eksporto prizo 2022“, „Lietuvos metų verslininkės/vadovės“ ir „Darbo žvaigždės“ apdovanojimų įteikimo ceremonija šalies įmonėms ir jų vadovams.


Renginio dalyvius sveikino LR Prezidentas Gitanas Nausėda, aplinkos ministras Simonas Gentvilas, susisiekimo ministras Marius Skuodis, ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė, žemės ūkio ministras Kęstutis Navickas, Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Sigitas Gailiūnas bei kt.


Sidabro „Darbo žvaigždės“ apdovanojimą LPPARA įteikia iškiliems verslo atstovams už verslo aplinkos gerinimą bei svarų indėlį į Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų sistemos stiprinimą. Šiemet „Darbo žvaigžde“, kartu su kitais verslo atstovais, buvo apdovanota ir uteniškė verslininkė, UAB „Vidista“ direktorė ir savininkė Vida Maišėnienė.
Sveikiname Vidą Maišėnienę, linkime ir toliau sėkmingai įgyvendinti visus statybos projektus bei iškiliais statiniais gražinti Uteną ir visą Lietuvą!

Vidą Maišėnienę ir „Vidistą“ pristato Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų Utenos filialo direktorius Jurgis Dumbrava
„1996 metais Vida Maišėnienė įkūrė uždarąją akcinę bendrovę „Vidista“ ir nuo pat jos įkūrimo vadovauja įmonei ir yra šios įmonės savininkė. Įmonė, pradėjusi savo veiklą su 10 darbuotojų, per 27 veiklos metus išsiplėtė ir tapo žinoma statybos įmone Utenos apskrityje ir šalyje.
UAB „Vidista“ – atestuota statybinė įmonė, atliekanti bendruosius statybos darbus nuo „pirmos plytos iki rakto”. Taip pat atlieka vandentiekio ir nuotekų šalinimo sistemų inžinerinių tinklų tiesimo, statinio šildymo ir vėdinimo inžinerinių sistemų įrengimo darbus. Turi atestatus darbų atlikimui kultūros paveldo objektuose.
Vidos Maišėnienės vadovaujama įmonė atliko statybos darbus įrengiant visą turizmo kompleksą Zarasų rajono savivaldybės Zaraso ežero saloje – statybos darbų apimtis siekė per 5 mln. Eur. Pastatyta Dusetų dailės galerija, antram gyvenimui prikeltas Utenos dvaras, renovuota Riešės mokykla. Įmonės atliktų statybos darbų – begalė.
2016 m. ir 2021 m. UAB „Vidista“ pripažinta geriausia Aukštaitijos paslaugų įmone.
Visi įmonės pasiekimai – atsakingo, nuoširdaus ir pasiaukojamo Vidos Maišėnienės darbo rezultatas. Jos dėka įmonė tapo žinoma visoje šalyje. 2008 m. Vida Maišėnienė pripažinta konkurso Lietuvos metų verslininkė/vadovė nugalėtoja.
Nuo 1998 metų UAB „Vidista“ yra Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų narė. Vida Maišėnienė aktyviai dalyvauja rūmų veikloje - yra Rūmų Utenos filialo tarybos narė. Kaip aktyvi visuomeninkė ji yra renkama įvairių Utenos savivaldybės komisijų nare, yra išrinkta Utenos miesto seniūnijos seniūnaite“.

Informaciją parengė: Atstovė ryšiams su visuomene Lolita Kaminskienė.

2023 03 31 maiseniene

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas