manoutena logo



Vyžuonos seniūnija – naujose patalpose

2022 10 14 vyzuonosSpalio 13-oji Vyžuonų seniūnijai – įsimintina diena. Tądien įvyko naujų seniūnijos patalpų atidarymo ceremonija.
Vyžuonų seniūnija įsikūrė buvusios pagrindinės mokyklos pirmame aukšte. Į naujas patalpas iš seno, nejaukaus ir šalto pastato seniūnija persikraustė dar vasarą. Dabar seniūnijos specialistų kabinetai – šviesūs, šilti, erdvūs. Seniūnijos kaimynystėje pirmame aukšte dar yra įsikūrusi miestelio biblioteka, kituose aukštuose – Utenos maltiečių Vyžuonų vaikų dienos centras ir ikimokyklinio vaikų ugdymo grupė. Vyžuoniškiams labai patogu – pačios svarbiausios miestelio įstaigos įsikūrusios viename pastate.

Į seniūnijos patalpų atidarymo ceremoniją atvyko nemažai svečių: Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, vicemeras Vitalijus Šeršniovas, savivaldybės administracijos direktorius Vidas Žvinys, direktoriaus pavaduotoja Zita Ringelevičienė, administracijos specialistai, seniūnai, žiniasklaidos atstovai ir kt.


Simbolinę atidarymo juostelę Vyžuonų seniūnei Jolitai Bučelienei padėjo perkirpti Utenos rajono savivaldybės meras ir administracijos direktorius. Naujas patalpas pašventino Vyžuonų Šv. Jurgio parapijos klebonas Sigitas Sudentas. J. Bučelienei susirinkę svečiai įteikė atminimo dovanų, viena iš jų – karūna. Tai – linksmai nusiteikusių kolegų seniūnų dovana.


Po atidarymo ir pašventinimo ceremonijos svečiai buvo pakviesti susipažinti su naujomis patalpomis. Kabinetų nedaug, bet jie visi šviečia naujumu ir jaukumu. Utenos rajono savivaldybės meras, apžiūrėjęs seniūnės kabinetą, juokavo, kad pagalvos, ar nepersikraustyti dirbti į jį: kabinetas tikrai erdvus, šviesus ir šiltas.


Vyžuonų miestelio reikalai, gyventojų priėmimas naujose patalpose, įvairių problemų sprendimų būdai buvo aptarti prie kavos puodelio.

Informaciją parengė: Atstovė ryšiams su visuomene Lolita Kaminskienė

2022 10 14 vyzuonos

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas