manoutena logo



2022 m. gegužės 20-22 d. kviečiame Utenos rajono moksleivius dalyvauti Didžiąjame sąskrydyje

whatansu2022 m. gegužės 20-22 d. kviečiame Utenos rajono moksleivius (14-18 metų) dalyvauti Didžiąjame sąskrydyje, kuris vyks Auksinėje girioje (Molėtų rajone).
Sąskrydžio metu Auksinės girios poilsiavietėje bus 240 moksleivių iš viso regiono. Didžioji dalis moksleivių nakvos palapinėse (kaip festivalyje), todėl privaloma atsivežti savo miegmaišį ir kilimėlį.


Maistinimas, nakvynė, atvykimas autobusu, programa yra NEMOKAMI. Moksleiviams belieka tik atvažiuoti ir dalyvauti programoje. Detaliau apie Didįjį sąskrydį
Whatansu vadovų komanda dirba jau daugiau nei 10 metų, tad turime pačios įvairiausios patirties dirbdami su jaunuoliais. Daugiau apie patirtines stovyklas.

Norintys dalyvauti į sąskrydyje, turi atsivežti šiuos dokumentus:
1. Tėvų pasirašytą sutartį (2 egzemplioriais - vienas lieka mums, kita - tėvams). Prie sutarties yra ir atmintinė - ką reikia atsivežti į stovyklą. Sutarties forma >>>
2. Europinė dalyvio anketa, pažyminti, kad vaikas dalyvauja projekte. Šią sutartį / anketą pildo pats vaikas /dalyvis. Pasirašo ją taip pat pats vaikas / dalyvis. Anketos pildymo datą galima nurodyti gegužės 20 (kuomet prasidės sąskrydis). Labai svarbu įrašyti telefono arba el. paštą. Taip pat, tie, kurie gyvena mažuose miesteliuose turi pažymėti, kad jų miestelio gyventojų skaičius nesiekia daugiau nei 6000 gyventojų. Tikslaus adreso rašyti nereikia. Užtenka rajono ir kaimo pavadinimo. Europinės dalyvio anketos forma >>>
3. Sveikatos pažyma, kuri nurodo, kad vaikas yra sveikas, o jei turi - pažymėta, kokių sveikatos sutrikimų vaikas turi. Kadangi sveikatos pažymos yra elektroninėje erdvėje - tinka bendrasis vaikų sąrašas su mokyklos sveikatos darbuotojo patvirtinimu / antspaudu, kad vaikai yra sveiki.
Taip pat labai prašome iš anksto informuoti jei vaikai turi kokių nors alergijų maistui (pienas, glitimas, riešutai ar kt.), kad ruošdami maistą būtų informuoti.
Visus šiuos dokumentus dalyvis turi atsivežti su savimi į sąskrydį ir jo metu perduoti vadovams.
REGISTRACIJOS NUORODA DALYVIAMS >>>
Visais klausimais galite kreiptis į Gintarę Liubinaitę el.p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Vietų skaičius ribotas.

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas