Jaunosioms futbolininkėms – pagarba, dėmesys ir padėkos

Sportas Peržiūros: 340

kamGruodžio 2 d. Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas pasveikino jaunąsias Utenos futbolininkes, „Utenio“ merginų komandos nares.
Susitikime su futbolininkėmis taip pat dalyvavo mero patarėjas Henrikas Zabiela, „Utenio“ klubo direktorius Artūras Gimžauskas, Utenio“ merginų komandos vyr. treneris Arūnas Rastenis.

Padėkas už Merginų elitinės lygos Lietuvos čempionate iškovotą antrą vietą meras įteikė Justinai Jovaišaitei, Viltei Maželytei, Emilijai Žukauskaitei, Henrietai Šinkūnaitei, Paulei Zlataravičiūtei, Eivilei Ančiūtei, Ugnei Kvartūnaitei, Agnei Šerepekaitei, Airingai Anavičiūtei, Nedai Klezaitei, Kamilei Medvedevai, Danielei Cvek, Deinisei Sinicai, Gabijai Viplentaitei, Robertai Viplentaitei, Rusnei Gaižauskaitei ir Augustei Cvetkovaitei, geriausiai pirmos lygos vartininkei Lietuvos moterų pirmos lygos čempionate.

Padėkos už Lietuvos moterų pirmos lygoje iškovotą 4 vietą ir teisę žaisti aukščiausioje moterų lygoje buvo įteiktos Gabijai Gulijevai, Deimantei Bikutei, Erikai Busevičiūtei, Gabrielei Keturkaitei, Kristinai Skudutienei, Agilijai Skudutytei, Erikai Busevičiūtei, Jolitai Ančienei, Liucijai Stasiulionytei, Enrikai Stasiulionytei.


Komandos narėms Inai Klezienei ir Dianai Elmentaitei-Pernavienei Utenos rajono savivaldybės meras padėkas įteikė už Lietuvos moterų pirmoje lygoje pasiektą 4 vietą, teisę žaisti aukščiausioje moterų lygoje ir moterų futbolo vystymą Utenoje. Vyr. treneriui Arūnui Rasteniui padėka buvo įteikta už moterų futbolo vystymą Utenoje.


Komandos vyr. treneris džiaugėsi savo auklėtinių pasiekimais, dėkojo už dėmesį merginų futbolui ir taip pat įteikė padėką merui už tai, kad motyvavo, ir dabar jaunųjų futbolininkių komanda jau žais aukščiausioje lygoje.


„Utenio“ klubo direktorius padovanojo Alvydui Katinui džemperį su klubo simbolika ir prasmingu užrašu KOKYBĖ, VIENYBĖ, DISCIPLINA, VALIA, PAGARBA. Meras juokavo, kad apsirengus džemperiu reikės ateiti į Utenos rajono savivaldybės tarybos posėdį. Prasmingi žodžiai turi motyvuoti kiekvieną iš mūsų.

Informaciją parengė: Atstovė ryšiams su visuomene Lolita Kaminskienė

kam

Panašūs straipsniai