„Utenos trikotažas“ įsidiegė inovatyvų e. atsiskaitymų sprendimą „Klix“

Verslas Peržiūros: 410

636ba1dbef8dce54b2110e4a„Citadele“ banko inovatyvų elektroninių atsiskaitymų sprendimą „Klix“ įsidiegė viena didžiausių ir moderniausių funkcinės vilnos ir jos mišinių bei inovatyvių organinių sertifikuotų drabužių gamintoja Vidurio ir Rytų Europoje „Utenos trikotažas“. Jau 10 metų savo produkcijos elektroninę prekybą parduotuvėje www.utenostrikotazas.lt vykdančiai bendrovei priklauso prekės ženklas UTENOS.

 

„Džiaugiamės, kad mūsų sprendimas, kuris leidžia vartotojams greitai ir patogiai atsiskaityti elektroniniu būdu, sulaukė susidomėjimo ir buvo įvertintas didžiausių regiono bendrovių. „Klix“ jau gali atsiskaityti ir Varlė.lt, Senukai.lt, „LTG link“ klientai. Sklandus ir saugus atsiskaitymas yra ypač svarbi apsipirkimo internetu proceso dalis, daranti didelę įtaką gerajai kliento patirčiai“, – sako „Citadele“ banko Baltijos šalių lėšų valdymo ir prekybos finansavimo tarnybos vadovas Romas Čereška.

„Klix“ leidžia vartotojui atsiskaityti banko kortele arba, jos duomenis susiejus su savo telefono numeriu, vienu paspaudimu „Klix“ programėlėje. Atsiskaitant elektroninėje platformoje, kurioje įdiegtas sprendimas, nereikia kurti pirkėjo paskyros arba apsiperkant be jos kaskart suvesti asmens duomenų. Sprendimas taip pat leidžia klientams pasiūlyti galimybę „pirk dabar, mokėk vėliau“ (angl. „Buy Now and Pay Later“).

„Nuolat ieškome būdų, kurie palengvintų apsipirkimo patirtį mūsų klientams ir padėtų mūsų įmonei dirbti efektyviau. Džiaugiamės, kad inovatyvus elektroninių atsiskaitymų sprendimas „Klix“ mūsų vartotojams yra ne tik labai patogus, bet ir visiškai saugus. Esame patenkinti „Klix“ teikiamomis galimybėmis ir šiuo „Citadele“ banko sprendimu visiškai pasitikime“, – sako „Utenos trikotažo“ generalinė direktorė Nomeda Kaučikienė.

Šių metų rugsėjo pabaigoje „Klix“ jau turėjo 108 tūkst. registruotų vartotojų. Atsiskaityti naudojant „Klix“ siūlo tokios populiarios prekybos platformos kaip RDE, „AirBaltic“, Shopbysiegel.lt, Varle.lt, Senukai.lt, Gintarinė vaistinė, „Lietuvos geležinkeliai“, a1.lt ir kitos. „Citadele“ sukurtą „Klix “ sprendimą jau naudoja daugiau kaip 700 internetinių parduotuvių Latvijoje, Lietuvoje ir Estijoje. Išsamiau apie „Klix“ sprendimą – https://www.citadele.lt/lt/business/e-commerce/.

 

Apie „Utenos trikotažą“

„Utenos trikotažas“ yra SBA Grupės valdoma viena didžiausių ir moderniausių funkcinės vilnos ir jos mišinių bei inovatyvių organinių sertifikuotų drabužių gamintoja Vidurio ir Rytų Europoje. 2019 m. „Utenos trikotažas“ tapo pirmąja tekstilės įmone pasaulyje, visiškai atitinkančia „Greenpeace“ standartą dėl tekstilės gaminių, pagamintų iš ekologiškos medvilnės.

„Utenos trikotažo“ įmonių grupė, be „Utenos trikotažo“, apima ir bendroves „Šatrija“ bei Ukrainoje veikiančią „Mrija“. Bendrovei „Utenos trikotažas“ priklauso prekės ženklas UTENOS.

Apie „Citadele“ grupę

„Citadele“ misija – modernizuoti finansų rinką ir suteikti daugiau galimybių privatiems asmenims ir verslui Baltijos šalyse. Pirmąjį 2022 m. pusmetį „Citadele“ turėjo 368 000 aktyvių klientų Baltijos šalyse ir išdavė 646 mln. eurų naujų paskolų, bendras paskolų portfelis siekė 2,9 mlrd. eurų, o bendra indėlių suma – 3,7 mlrd. eurų.

Be klasikinių bankinių paslaugų, „Citadele“ savo klientams siūlo daugybę naujos kartos finansų technologijų pagrindu sukurtų paslaugų, įskaitant modernią programėlę, bekontakčius mokėjimus ir momentinius mokėjimus. „Citadele“ – pirmasis bankas Baltijos šalyse, pristatęs galimybę sąskaitą atidaryti nuotoliniu būdu ir mokėjimo žiedus. Įmonės aktyviai atsidaro sąskaitas nuotoliniu būdu, naudojasi „Citadele Phone POS“ mobiliąja programėle ir „Klix“ universaliu elektroninės prekybos sprendimu, taip pat kreipiasi dėl finansavimo verslo plėtrai.

„Citadele“ bankas yra pagrindinė grupės įmonė Latvijoje, o jos pavaldžiosios įmonės ir filialai veikia Latvijoje, Lietuvoje ir Estijoje.

Panašūs straipsniai