manoutena logo



KAIP TAPTI ORO KONDICIONIERIŲ MEISTRU IR UŽDIRBTI 500 EUR PER DIENĄ?

Koncionierius sildoOro kondicionavimo sistemų poreikis pastaruoju metu akivaizdžiai auga. Ypač tai juntama sezono metu, pasirodžius saulei meistrų telefonai „paraudonuoja“. Tačiau net ir ne sezono metu darbų netrūksta, nes kondicionierius vis dažniau žmonės įsirenginėja ir patalpų šildymui.

Didžiulė meistrų paklausa provokuoja daugelį imtis įrankių ir eiti montuoti. Dirbantys uždarbiu tikrai nesiskundžia. Tačiau kompetencijos trūkumas ir padarytos klaidos dažnai po to meistrus verčia vengti atsakinėti į skambučius. Nepatenkintas klientas, sugadinta reputacija.

Kaip išvengti tokios situacijos?

Patirties galima įgyti bedirbant. Tačiau tai užtrunka ilgai, o padarytų klaidų taisymas labai brangiai atsieina.

Kitas variantas yra išmokti iš patirtį turinčių ir pradėti dirbti. Deja, bet tokios specializuotis ir praktiniais žingsniais paruoštos mokymų medžiagos lietuvių kalba nėra.

Bet UAB „Gilius ir Ko“ tokią medžiagą paruošė.

Joje sudėjome viską, ką reikia žinoti montuojant bei remontuojant kondicionierius. Programoje išdėstytas visas darbų eiliškumas, pradedant kondicionierių tvirtinimu, reikalinga teorija, baigiant specifiniais remonto darbais.

Programa yra nuotolinė, todėl studijuojantys galės pasirinkti laisvą grafiką. Be to ji yra interaktyvi, todėl autoriams galima bus užduoti praktinius klausimus.

Per 6 val. kursą iš nieko nežinančio apie kondicionierių montavimą galėsite drąsiai ir savarankiškai imtis šio verslo.

Visa mokymų programa jums gali ir nieko nekainuoti. Sumokėję 65 Eur už šią programą ir išlaikę kvalifikacijos testą, gausite atitinkamą nuolaidą UAB „Gilius ir Ko“ prekėms įsigyti. Naujiems meistrams bus išduotas kursų pažymėjimas ir įgalioto partnerio teisės.

Programa startuoja balandžio 11 d. Registruotis galite jau dabar:

https://www.gilius.lt/akademija

Koncionierius sildo

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas