Kodėl verta rinktis klinkerio plytas? Ko juos geresnės už kitus pasirinkimus?

Verslas Peržiūros: 810

LHL Patoka Antika 960 480x320 800x800Kurį laiką statybos pramonės pasirinkimas iš tiesų yra labai gausus: įvairios spalvos, skirtingos tekstūros, įvairūs dydžiai ir formos bei įvairios medžiagų savybės. Tai neišvengiamai paliečia ir plytų gaminius, kuriuose dominuoja įvairiausi produktai. Tie, kurie ieško aukštos kokybės, prabangios išvaizdos ir ilgaamžiškumo,gali rinktis klinkerines plyteles internetu.

Kaip ir visi klinkerio gaminiai, klinkerio plytos turi daugybę įspūdingų pranašumų. Todėl, jei vertinate kokybę ir pirmenybę teikiate ilgaamžiškumui ir kokybei, klinkerio plytos orientuojasi  į jūsų poreikius.

Puikių savybių klinkeris labai tinka naudoti namuose ir lauke, todėl klinkerio plytos ras vietą patalpose, žinoma ir lauke

Būtent  jie dažniausiai pasirenkami išorinėms sienoms. Dėl daugybės puikių savybių klinkerio plytos labai tinka gyvenamiesiems ir negyvenamiesiems pastatams: komerciniams, pramoniniams, visuomeniniams ir kt.

Klinkerio išorės sienų plytelės gali atlikti dvigubą funkciją, jos gali tapti statybinėmis medžiagomis ir apdaila. Jei namo išorę padengsite klinkerio plytomis, gausite dvigubą pranašumą ir taip pat galėsite mėgautis šiluma, nes klinkerinės plytos pagerins namo šilumines savybes, taip pat gražius ir puikius vaizdinius efektus. Šioms plytoms priežiūros nereikia, taip pat dėl ​​vandens sugerties, ilgaamžiškumo,, didelio atsparumo atmosferos poveikiui, gebėjimo atlaikyti dideles apkrovas ir kt. Privalumų sąrašas yra labai patikimas.

Klinkerio mūras: ką reikia žinoti? Kuomet šis mūras tinka labiausiai?

Jei nuspręsite statyti fasadą, klinkerio plytos  tiks geriausiai, svarbu tik pasirinkti tinkamą mūro mišinį ir reikia nepamiršti ,kad būtent mišinio pasirinkimas suteikia daugiausiai kokybės, dėl to jo pasirinkimas tampa itin svarbus.  Mišinys turi būti pritaikytas prie pasirinktų plytų, negali būti netinkamas mišinys, dėl to rinkitės atsakingai arba leiskite visą sudėtingą darbą už jus atlikti profesionalams. Dėl mažo vandens sugerties sunku kloti plytas, klojant įprastus mišinius, tarsi plytos neklausytų. Klinkerio plytų mišiniai yra sausesnės konsistencijos, nes joms reikia mažiau vandens.

Tačiau mūro darbus geriau patikėti šios srities žinovams, o klinkerį pasirinkę visada turėtų rinktis aukščiausios kokybės medžiagas, kadangi pasirinkus tikrai norisi aukščiausios kokybės, kurią galima gauti tik tinkamų medžiagų pagalba.

LHL Patoka Antika 960 480x320 800x800

Panašūs straipsniai