manoutena logo



KUO PASITARNAUJA KONTRAKTINĖ LOGISTIKA?

konteineriaiNedaug atsirastų įmonių, kurios įstengtų savo jėgomis sandėliuoti turimas prekes, paskui jas sėkmingai pervežti iš vienos vietos į  kitą, priimti jas iš siuntėjo, po to pristatyti gavėjui, nes, norėdama atlikti visus šiuos darbus, įmonė turėtų būti labai finansiškai pajėgi, kad galėtų padengti visas susidariusias investicijų į tokią veiklą išlaidas. Nuo šių rūpesčių įmones kuo puikiausiai gali išlaisvinti kontraktinė logistika, kurios paslaugas teikia savo darbą išmanantys logistikos profesionalai. Kuo gi pasitarnauja kontraktinė logistika? Ji teikia sandėliavimo paslaugas, organizuoja krovinių pervežimą reikiamomis kryptimis atlieka visas kitas logistikos diktuojamas užduotis.

Kuo ir kam naudingos kontraktinės logistikos paslaugos?

Šios rūšies paslaugos praverčia tiems verslo objektams, kurie suvokia, jog užkrauti ant savo pečių visus su logistika susietus rūpesčius būtų per daug rizikinga, netgi finansiškai pavojinga. Todėl verčiau pasinaudoti profesionalų teikiamomis paslaugomis, kurios nepareikalauja itin didelių išlaidų, o sutaupytus pinigus paskirti savos produkcijos kokybės gerinimui, veiklos plėtojimui. Be to, kontraktinės logistikos paslaugų teikėjų siūlomi įkainiai yra priimtini klientams, o paslaugos suteikimo terminai akivaizdžiai patrauklūs.

Kokias galimybes klientams garantuoja kontraktinės logistikos paslaugos teikėjai?

Gerai pasirinktas kontraktinės logistikos paslaugų teikėjas, tai jau didžioji kliento sėkmingos veiklos dalis, nes už jį bus pasirūpinta visų būtinų logistikoje darbų prižiūrėjimu ir valdymu. Tuo tarpu klientas savo laiką ir atliekamas lėšas gali skirti verslo apyvartos plėtojimui, didesnių pardavimo srautų planavimui. Kontraktinės logistikos paslaugomis patartina naudotis paties įvairiausio dydžio ir pajėgumo verslo įmonėms, nepaisant jų veiklos krypčių bei turimų apyvartos dydžių, nes tada jos išsaugo galimybę ir toliau siekti savo suplanuotų užmojų ir tikslų ir sėkmingai juos paversti tikrove.

Kokie darbai sudaro kontraktinės logistikos paslaugas?

Kontraktinės logistikos paslaugos teikėjo rūpestis – tai ne tik prekių patalpinimas sandėlyje, jų išrūšiavimas, svėrimas, ženklinimas, jų saugumo laikymo metu garantavimas sandėlyje. Taip pat pasirūpinama prekių krovos darbais bei jų pristatymu nurodytiems adresatams. Be to, šios paslaugos teikėjai pasirūpina importuojamų bei eksportuojamų, tranzitu gabenamų prekių muitinės dokumentų tvarkymu, tarpininkavimu muitinėje. Dar daugiau apie kontraktinės logistikos paslaugas mūsų šalyje sužinosite interneto svetainėje:  https://www.vtranzitas.lt/3pl-kontraktine-logistika.

konteineriai

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas