GOFRUOTO KARTONO GAMINIAI GEROMIS KAINOMIS

Verslas Peržiūros: 826

gofruoto kartono kaina manoutena.ltPakuočių gamyboje patys patvariausi yra gaminiai iš gofruoto kartono. Kaina nėra didelė, gofruoto kartono pakuotės prieinamos kiekvienam ir net labai dideliais kiekiais. Patyrę meistrai sukurs tai, kas labiausiai atitiks Jūsų pakavimo poreikius arba pasiūlys išsirinkti labiausiai tinkamas pakuotes iš plataus ir specialiai skirtingiems poreikiams sukurto gaminių asortimento. Skaitykite toliau ir sužinokite apie kokybiško gofruoto kartono pasiūlymus.

Gofruoto kartono privalumai

Privalumai, kuriais pasižymi gofruotas kartonas yra visų pirma jo patvarumas. Gofruoto kartono sluoksnis, įterptas tarp kartono lakštų, suteikia pakuotėms daugiau elastingumo, kuris sugeria išorinius pažeidimus, todėl viduje esantys kroviniai išlieka saugūs. Gofruoto kartono pakuotės lėtai dėvisi, yra ilgaamžės ir tinkamos daugkartiniam naudojimui.

Šios rūšies kartoną yra lengva perdirbti. Todėl tai aplinkai palankus, ekologiškas sprendimas, idealiai tinkantis savo aplinka besirūpinančiam sąmoningam vartotojui.

Ko gero nėra geresnės kartono rūšies pakuočių gamybai, kaip gofruotas kartonas. Jis yra universalus ir pritaikomas pačioms įvairiausioms reikmėms. Kiek stiprus bus gofruotas kartonas ir kokio lygio apsaugą jis suteiks, lemia jo storis. Prekyboje galimi tiek ypatingai plono ir lengvo, tiek standartinio storio, tiek ypatingai storo gofruoto kartono pasirinkimai.

Kiek kainuoja gofruoto kartono gaminiai?

Gofruoto kartono kaina priklauso nuo kartono tipo, kaip ir pakuotės dydžio be kitų gamybą lemiančių veiksnių. Kuo storesnis gofruotas kartonas, tuo atitinkamai ir didesnė pakuočių kaina.

Išskiriamos trisluoksnio, penkiasluoksnio ir septynių sluoksnių gofruoto kartono rūšys, iš kurių gaminamos įvairių dydžių ir formų pakuotės. Klientui yra suteikta galimybė užsakyti norimų pakuočių gamybą pagal individualius išmatavimus. Be abejonės, nestandartinių dydžių pakuotės, kurių nėra asortimente, bus kiek brangesnės, negu perkant tai, kas jau sukurta pagal dažniausiai taikomus standartus.

Kreipkitės į patyrusius kartono gaminių meistrus, kurie suteiks Jums konsultacijas pakuočių pasirinkimo klausimais. Išsirinkti pakuotes galite lengvai ir patogiai pagal suklasifikuotas kartono tipų kategorijas.

Gera ir prieinama gofruoto kartono kaina – išsirinkite iš plataus asortimento pagal savo poreikius. Patyrę kartono gaminių meistrai sukurs norimas kartonines dėžes, dėžutes ir kitas pakuotes.

gofruoto kartono kaina manoutena.lt

 

Panašūs straipsniai