Mokslo metų pradžią pasitinkame su programos „eTwinning“ apdovanojimais

Švietimas Peržiūros: 582

2022 08 29 twiningRugpjūčio 25 d. įvyko kasmetinis programos „eTwinning“ nacionaliniai apdovanojimai 2022“ renginys. Šiemet Nacionaliniams kokybės ženklelio (NKŽ) apdovanojimams buvo teiktos 622 paraiškos. Pirmą kartą per visą šios programos istoriją buvo pateiktas toks šūsnis paraiškų. Laimėtos 508 paraiškos. Į apdovanojimų šventę buvo pakviesti 200 mokyklos vadovų, mokytojų ir kitų švietimo darbuotojų, dalyvaujančių programoje „eTwinning“, kurių mokytojų veikla „eTwinning“ projekte buvo įvertinta Nacionaliniu kokybės ženkleliu.


Už 10 projektų Nacinalinius kokybės ženklelius pelnė pedagogės iš Utenos. Į renginį buvo pakviestos pedagogės: L. Tarvydienė, G. Vaitiekėnienė, I. Lėnienė ir K. Černiauskienė. Utenos Dauniškio gimnazijos mokytoja L. Tarvydienė pelnė tris NKŽ apdovanojimus už „eTwinning“ projektus „Ativiai iš kosmoso“, „Žiemos perlai“ ir „Lengvasvoriai balionai su radio ryšiu“. Šie projektai taip pat pelnė Mokinio kokybės ženklelį ir gavo banerį už kokybišką projektų įgyvendinimą.

Utenos vaikų lopšelio-darželio „Pasaka” pedagogės G.Vaitiekėnienė, Agnė Mikienė, Irena Lėnienė ir J. Zakarkienė pelnė šešis Nacionalinius kokybės ženklelius už projektus „Mažieji inžinieriai“, „STEAM ruduo“, „Sveikata – tai dovana!“ bei Utenos vaikų lopšelio – darželio „Saulutė“ pedagogė K. Černiauskienė gavo Nacionalinį kokybės ženklelį už projektą „Išbandome profesijas!“.
Ačiū mokytojams, mokiniams ir tėveliams, padėjusiems įgyvendinti šias veiklas. O vykdantieji ar pradedantieji projektų veiklas nebijoti teikti paraiškas Nacionaliniam kokybės apdovanojimui gauti. O jeigu kiltų klausimų, kaip užpildyti paraiškas, nebijokite, konsultuotis su programos ambasadoriais.

Informaciją parengė: Loreta Tarvydienė, programos „eTwinning“ ambasadorė

2022 08 29 twining

Panašūs straipsniai