manoutena logo



Vaiko globa – tai galimybė suteikti saugią ir mylinčią aplinką savo šeimoje tėvų globos netekusiems vaikams

2020 07 28 globaUtenos rajono Pakalnių kaime liepos 25 d. vyko tradicinės Oninės - rugiapjūtės pradžia, naujojo derliaus ir Onų vardadienio šventė. Utenos šeimos ir vaiko gerovės centro Globos centro komanda šventės dalyvius kvietė susipažinti su galimybėmis tapti tėvų globos netekusių vaikų globėjais ar įvaikintojais, dalino skrajutes, balionus.

Džiugu, kad norinčių tapti globėjais, įvaikintojais yra. Liepos 15 d. baigėsi mokymai pagal pagrindinę globėjų (rūpintojų), budinčių globotojų, įtėvių, bendruomeninių vaikų globos namų darbuotojų mokymo ir konsultavimo programą. Mokymus baigė 2 asmenys.


Nuo liepos 21 d. viena šeima ketina tapti budinčiais globotojais ir tęsia mokymus pagal Specializuotą asmenų, siekiančių teikti socialinės priežiūros paslaugas ir bendruomeninių vaikų globos namų darbuotojų mokymo ir konsultavimo programą.


Visus besidominčių Globos centro veikla ir neabejingų tėvų globos netekusių vaikų likimu, kviečiame apsilankyti Utenos šeimos ir vaiko gerovės centre, adresu Vaižganto g. 50-1, Utena.

2020 07 28 globa

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas