manoutena logo



Kaip per dieną išgerti rekomenduojamą skysčių normą?

stanley the go quick flip water bottle 0.7 l 24 oz saffron 1Turbūt kiekvienas žino, kaip svarbu žmogui išgerti rekomenduojamą dienos skysčių normą. Suaugusiam žmogui rekomenduojama išgerti 2-3 l vandens per dieną, tačiau kaip įsitikinti, kad skysčiai visuomet būtų po ranka? Juk vienu kartu išgerti tokį kokį – tikrai sudėtinga ir, tuo labiau, nepatartina. Itin patogu nešiotis gėrimo talpą, pavyzdžiui, gertuvę, su savimi. Net jei esate namuose – matomoje vietoje padėta gertuvė visuomet patrauks jūsų akį, o tokiu būdu bus išgeriama ir daugiau vandens.

Gertuvės – patogus pasirinkimas sportuojantiems

Aktyvia fizine veikla, pavyzdžiui, sportu, užsiimantiems rekomenduojama išgerti ir didesnį kiekį vandens. Kūnui itin svarbu palaikyti skysčių balansą, todėl tai, ką išprakaituojate – reikia ir atstatyti. Būtent dėl šios priežasties kiekvienam sportuojančiam patartina įsigyti patogią vandens talpą – gertuvę. Išgėrę vandenį šią bet kada galėsite pripildyti iš naujo, o taip pat bus prisidedama ir prie ekologiško gyvenimo būdo. Mažiau parduotuvėje įsigytų plastikinių buteliukų – mažiau taršos.

Gertuvės internetu parduodamos skirtingų talpų, todėl atitinkamai pagal išgeriamą vandens kiekį bus galima įsigyti labiausiai asmeninius poreikius atitinkantį variantą. Siūlomos gertuvės talpina 0,35-0,7 l skysčių. Svarbiausia – suteikiama galimybė būti ne tik sveikiems, bet ir stilingiems. Kiekvienas turi galimybę išsirinkti skirtingos spalvos gertuvę – klasikinę juodą, baltą, o gal žaismingą mėlyną ar rausvą? Viskas priklauso nuo asmeninių poreikių! Sporto reikmėms perkama gertuvė gali būti derinama ir prie aprangos spalvų. Kas žino, galbūt maloni spalvų harmonija nuteiks atkakliai siekti užsibrėžtų tikslų?

Termopuodeliai – žiemos išvykoms

Tinkamu laiku tinkamoje vietoje atsidūręs karštos arbatos puodelis gali sušildyti. O šaltų žiemos dienų tikrai pasitaiko! Svarbu išeinant iš namų nepamiršti užsikaisti mėgstamo gėrimo, kuris suteiks šilumos tada, kai labiausiai to reikės. Vaikščiojant miško takeliais, atliekant lauko darbus ar tiesiog išvykus iš namų. Termosas – puodelis gali tapti puikiu pasirinkimu, o norint jį įsigyti nereikės palikti namų. Tai galima padaryti ir internetu.

Termo puodeliai yra gaminami iš dvigubos sienelės, turi vakuuminę izoliaciją ir pasižymi itin dideliu sandarumu. Būtent šios savybės užtikrina ilgą temperatūros išlaikymo trukmę ir apsaugo nuo gėrimo išsiliejimo – juk niekas nenori apsilieti karštu skysčiu. Norint atsigerti iš puodelio tereikia spustelėti mygtuką. Negana to, termosai gaminami iš nerūdijančio plieno, todėl tarnaus ne vieną žiemos sezoną. Puodeliai pritaikyti praktiškam kasdieniam naudojimui. Dauguma jų telpa po kavos aparatu, todėl gėrimą pasidarysite akimirksniu, o aukštą temperatūrą išlaikysite net iki 3 valandų. Termopuodelius taip pat nesudėtinga ir prižiūrėti – juos lengva išplauti rankomis, o turint galimybę galima įdėti ir į indaplovę. Internetu galima rinktis tarp 0,25-0,47 l talpos puodelių. Kai kurie jų turi ąselę, o tai naudojantis suteikia papildomo komforto.

Kodėl verta pirkti internetu?

Svarbu paminėti, kad internetu taikomos akcijos suteikia galimybę termosą įsigyti pigiau. O juk pirkinys – kasdienio naudojimo. Belieka išsirinkti tinkamiausią variantą!

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas