Estetinis plombavimas: D. U. K.

Sveikata Peržiūros: 573

silantavimasJeigu jau seniai galvojate apie estetinio plombavimo paslaugas, tačiau kyla labai daug klausimų dėl atlikimo bei kitų smulkmenų - tokiu atveju šis straipsnis yra kaip tik Jums. Estetinis plombavimas yra greita ir neskausminga procedūra, kuri leis Jums plačiai šypsotis.

Pateikiame atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus, kurie galbūt paskatins Jus kuo greičiau kreiptis į geriausius miesto odnolotogus.

Kiek kainuoja procedūra?

Estetinio plombavimo kainos kinta priklausomai nuo to - kiek dantų reikia tvarkyti ir tuo pačiu kokios būklės bus patys dantys. Dažniausiai po pirmos apžiūros specialistai nurodo gana tikslias kainas, kurios ir padeda įvertinti savo galimybes.

Ar plombuotiems dantims reikia skirti daugiau dėmesio?

Estetinis plombavimas suteikia galimybę džiaugtis sutvarkytais dantimis taip, kad jie lyg niekada nebūtų buvę su defektu. Jie ne tik puikiai atrodo, yra funkcionalūs, tačiau taip pat ir nereikalauja jokios papildomos priežiūros. Jos reikia tiek, kiek ir natūraliems dantims.

Ar sutvarkyti dantys atrodo kitaip nei natūralūs?

Šiuo metu odontologijos galimybės tikrai labai plačios ir tuo pačiu tikrai labai džiugina. Sutvarkyti dantys atrodo labai puikiai ir dažniausiai minimaliai kinta nuo tikrų dantų, kurie yra be plombavimo. Žmonės džiaugiasi, jog šiuo metu pati procedūra yra greita ir tuo pačiu be jokio diskomforto, tačiau jos rezultatas - akinantis, kadangi dantys atrodo labai puikiai.

Ar jie bus tokie tik laikinai?

Sutvarkyti dantukai atrodys puikiai ir tuo pačiu tarnaus Jums labai ilgai. Svarbiausia sutvarkytiems dantims skirti tiek pat dėmesio kiek ir tiems, kurie jau yra Jūsų burnos ertmėje. Tokiu atveju jie Jums tarnaus visą gyvenimą. O svarbiausia, kad ir sutvarkyti galima beveik visus dantis, tad galimybės yra labai atviros. Tad kai norisi gražios šypsenos - būtinai tarkitės su gera komanda.

Kuo daugiau žinosite - tuo ramesnis galite būti dėl pačios procedūros. Tik reikia dėl smulkmenų tartis su odontologais, kurie visada nuoširdžiai atsako į rūpimus klausimus. Žinoma, kad dažniausiai tik tiek ir tereikia, kad pavyktų priimti naudingiausią sprendimą Jūsų burnos ertmei.

silantavimas

Panašūs straipsniai