Alių trasoje vėl griaudės motociklai

Sportas Peržiūros: 536

2022 07 13 motokrosasLiepos 30–31 dienomis Utenos rajone, Aliuose, vyks Betsafe Lietuvos motokroso čempionato III etapas, kuriame bus galima pamatyti ir Lietuvos bei pasaulio motokroso žvaigždę Arminą Jasikonį.


Aptarti čempionato organizavimą į pasitarimą Utenos rajono savivaldybėje susirinko Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, miesto seniūno pavaduotoja Danutė Inčirauskienė, UAB „Utenos komunalininkas“ direktorius Rimantas Kaušylas, Utenos kultūros centro direktorius Erikas Druskinas. Būsimą čempionato etapą, organizacinius rūpesčius susirinkusiems pristatė Utenos moto klubo „Porteris“ valdybos pirmininkas Nerijus Šeduikis.


Pasitarime buvo aptarta Utenos rajono savivaldybės ir įmonių parama klubui, organizuojant čempionatą, kalbėta apie renginio viešinimą, pristatyta kultūrinė programa. Nerijus Šeduikis informavo, kad koncertuoti yra pakviestas atlikėjas Vidas Bareikis. Pertraukų metų planuojami jaunimo muzikos grupių ar atskirų dainininkų pasirodymai.
– Džiaugiamės, kad Lietuvos motociklų sporto federacija suteikė mums teisę Utenoje rengti čempionato III etapą, – sakė moto klubo „Porteris“ valdybos pirmininkas. – „Porteris“ įvairiuose čempionatuose nuolat užima prizines vietas, deleguoja savo sportininkus į aukščiausio lygio motokroso varžybas ir turi ilgametes tradicijas pats organizuoti aukšto lygio varžybas. Tad neabejoju, kad ir šis čempionatas bus puikiai surengtas, pritrauks į Uteną gausų motokroso sporto gerbėjų būrį ir padovanos jiems daug įspūdingų akimirkų.

Informaciją parengė: Atstovė ryšiams su visuomene Lolita Kaminskienė

2022 07 13 motokrosas

Panašūs straipsniai