manoutena logo



Kodėl mankštai namuose verta rinktis hantelius?

Hantelis GYMSTICK Active Vinyl 15kg innerTreniruotės namuose taip pat gali būti efektyvios, tačiau tam visada naudinga pasirinkti tam tikrą sporto įrangą, kuri gali padėti pasiekti dar geresnių rezultatų. Hanteliai yra vieni populiariausių sportui skirtų reikmenų, kurie padeda auginti raumenis ar mesti svorį. Toks sportui skirtas inventorius turi ne taip ir mažai privalumų – netrukus juos aptarsime.

Nedidelė kaina

Hanteliai yra vieni nebrangiausių sporto reikmenų, todėl planuojantys pradėti sportuoti namuose tikrai gali rinktis būtent tokią įrangą. Namuose hanteliai tikrai neužims pernelyg daug vietos, todėl hantelius verta rinktis net ir tada, jei gyvenate ankštame bute.

Platus hantelių pasirinkimas

Apsilankę internetinėje parduotuvėje https://sportuok.lt/Hanteliai rasite tikrai platų tokios įrangos pasirinkimą, todėl turėsite galimybę pasirinkti tokius, kurie geriausiai atitiktų jūsų individualius poreikius. Galėsite pasirinkti ir pastovaus, ir reguliuojamo svorio hantelius, kurie geriausiai atitiks jūsų individualius poreikius.

Galimybė atlikti įvairius pratimus

Hanteliai yra universalūs sportui skirti įrenginiai, kuriuos naudodami galite atlikti pačius įvairiausius pratimus. Naudojant hantelius mankšta namuose tikrai nebus nuobodi! Hantelių svorius palaipsniui galėsite didinti, ir tai lems kur kas geresnius rezultatus.

Raumenų stiprinimas

Pasirinkę tinkamo svorio hantelius ir reguliariai atlikdami įvairius pratimus labai greitai galėsite pastebėti, kad rankų raumenys tapo kur kas tvirtesni.

Koordinacijos gerinimas

Mankšta su hanteliais gerina pusiausvyros įgūdžius, todėl tokia mankšta leidžia pagerinti koordinaciją. Taip pat mankšta su svarmenimis gerina medžiagų apykaitą ir gali padėti efektyviau mesti svorį.

Kaulų stiprinimas

Jėgos treniruotės padeda stiprinti kaulus, todėl reguliari mankšta su hanteliais gali padėti užkirsti kelią osteoporozei (tai ypatingai aktualu vyresnio amžiaus moterims).

Taigi, jei norite džiaugtis geresne fizine forma ir pagerėjusia bendra savijauta, tikrai verta pasvarstyti apie hantelių įsigijimą.

Hantelis GYMSTICK Active Vinyl 15kg inner

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas