manoutena logo



Investicijų komisijos posėdyje pritarta abiems projektams

2023 02 24 investicijosVasario 24 d. įvyko Utenos rajono savivaldybės Investicijų komisijos posėdis, kuriame buvo svarstomi du klausimai: UAB „Umaras“ prašymas dėl žemės mokesčio lengvatos taikymo ir Utenos rajono savivaldybės ir UAB „Umaras“ investicijų sutarties projektas bei Utenos rajono savivaldybės ir UAB „SkubaRe“ investicijų sutarties projektas.


UAB „Umaras“ planuoja įgyvendinti investicinį projektą ir į gamybos plėtrai skirtą infrastruktūrą bei materialaus turto sukūrimą investuoti ne mažiau kaip 1,5 mln. Eur. Taip pat planuojama sukurti ne mažiau kaip 15 naujų ilgalaikių darbo vietų. Investicijų komisija, įvertinusi planuojamų investicijų dydį ir naujai sukuriamų darbo vietų skaičių, pritarė investuotojo prašymui dėl žemės mokesčio lengvatos taikymo 4 mokestiniams laikotarpiams ir investicijų sutarties projektui.


UAB „SkubaRe“ planuoja įgyvendinti investicinį projektą - Utenos mieste (J. Basanavičiaus g. 131) sukurti naują, unikalios koncepcijos mini verslo kompleksą, kuriame galės įsikurti, vykdyti veiklą ir kurti naujas darbo vietas verslo įmonės. Investicijų komisija, įvertinusi planuojamų investicijų dydį ir numatomą sukurti naudą savivaldybės bendruomenei, pritarė investicijų sutarties projektui.

Informaciją parengė: Atstovė ryšiams su visuomene Lolita Kaminskienė

2023 02 24 investicijos

 

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas