Susitikimas su naujuoju „Utenos Utenio“ moterų futbolo komandos treneriu

Savivaldybės žinios Peržiūros: 226

2023 02 14 trenerisVasario 13 d. Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas susitiko su naujuoju „Utenos Utenio“ moterų futbolo komandos treneriu Karoliu Jasaičiu. Susitikime taip pat dalyvavo Utenos Utenis merginų ekipų treneris Arūnas Rastenis ir Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus investicijų specialistas Artūras Gimžauskas.


Buvo kalbama apie „Utenos Utenio“ moterų komandos sugrįžimą į Lietuvos moterų futbolo A lygą, jaunų žaidėjų iš įvairių šalies miestų pritraukimą į komandą, jaunos ambicingos komandos subūrimą, kurios pagrindą sudarys žaidėjos ir Utenos. Naujasis treneris pasakojo apie save, savo pastarųjų kelių metų veiklą.


Karolis Jasaitis – geriausias 2021 ir 2022 metų Lietuvos moterų futbolo treneris. Trejus metus dirbo Vilniaus „MFA-Žalgirio“ komandoje, su kuria triskart iš eilės iškovojo Lietuvos čempionato sidabro medalius. Praėjusiais metais treniravo Lietuvos U17 merginų futbolo rinktinę, o šiais metais paskirtas U19 merginų nacionalinės komandos treneriu. „3,5 metų praleidau vienoje komandoje, todėl norisi naujų iššūkių. Todėl iškart priėmiau pasiūlymą iš „Utenos Utenio“, – sakė naujasis treneris.

Arūnas Rastenis, ilgametis „Utenos Utenio“ treneris, taip pat liks klubo trenerių štabe.

Informaciją parengė: Atstovė ryšiams su visuomene Lolita Kaminskienė

2023 02 14 treneris

Panašūs straipsniai