manoutena logo



Dėl biologiškai skaidžių atliekų surinkimo

2022 04 22 siukslesUtenos rajono savivaldybės administracija primena, kad biologiškai skaidžių atliekų (žolės, lapai, vaisių, daržovių likučiai, smulkios šakos ir kt. augalinės kilmės atliekos) surinkimas yra vykdomas dviem būdais:


- tik iš individualių konteinerių gatvėse (A. Baranausko, Aušros, Birutės, Daržų, Ežero, Gedimino, J. Basanavičiaus, K. Donelaičio, K. Ladygos, Kauno, Maironio, Molėtų, Palangos, Paupio, S. Dariaus ir S. Girėno, Sėlių, Stoties, Šilo, Tauragnų, Užpalių, Vyžuonų ir Žemaitės), kuriose konteineriai buvo išdalinti;
- tik iš maišų (talpa ne didesnė nei 120 l) gatvėse, kuriose nebuvo dalinami konteineriai biologiškai skaidžių atliekų surinkimui.


Aukščiau išvardintų gatvių individualių namų gyventojus, neįsigijusius biologiškai skaidžių atliekų surinkimui konteinerių, kviečiame atvykti į UAB ,,Utenos komunalininkas“ (Rašės g. 4, Utena, 101 kab., tel. (8 389) 63 800, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.) ir juos įsigyti.


Papildomai informuojame, kad biologiškai skaidžių atliekų (žolės, lapai, vaisių, daržovių likučiai, smulkios šakos ir kt. augalinės kilmės atliekos) ir kitų atliekų surinkimo apvažiavimo būdu grafiką galite rasti savivaldybės interneto svetainėje adresu https://www.utena.lt/images/Aplinkos_apsauga/Atlieku_sudetis/2022_01_05_atliekos.pdf


Primename, kad susikaupusias biologiškai skaidžias atliekas gyventojai gali kompostuoti įsigytuose kompostavimo konteineriuose ar įsirengtose kompostavimo vietose; pristatyti į Biologiškai skaidžių atliekų kompostavimo aikštelę, esančią prie Utenos regioninio nepavojingų atliekų sąvartyno, adresu Sąvartyno g. 5, Mockėnų k., Utenos r. (skambinti darbo laiku tel. (8 389) 69 001).

Informaciją parengė: Atstovė ryšiams su visuomene Lolita Kaminskienė

2022 04 22 siuksles

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas