Utenos rajono savivaldybės padėkos ženklas ,,Už gerumą Utenos krašto bendruomene

Savivaldybės žinios Peržiūros: 469

2021 09 03 aciuUtenos 760-ojo gimtadienio proga Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas apdovanojo didelį būrį Utenos rajono bendruomenės atstovų. Jiems buvo įteiktas padėkos ženklas ,,Už gerumą Utenos krašto bendruomenei“.

Tai – Utenos rajono savivaldybės padėkos ženklas, teikiamas už neatlygintinus gerus darbus ir iniciatyvas, suteiktą pagalbą, paramą Utenos krašto bendruomenei, savanorystės ir bendruomeniškumo puoselėjimą.


Padėkos ženklo dizainą sukūrė kraštietis dailininkas Nerijus Treinys. Ženklas yra Utenos rajono kontūrus atitinkančios formos, mėlynos spalvos, kurio viduje auksinėmis raidėmis įrašytas žodis „Ačiū“ su širdelės simboliu ir Utenos miesto herbas. 19X21 mm dydžio ženklas pagamintas iš žalvario, jo danga – 24 karatų auksavimas.
Kandidatus apdovanoti padėkos ženklu teikia savivaldybės administracija (skyriai ir seniūnijos), atsižvelgdama į Lietuvos Respublikoje įregistruotų visuomeninių, religinių organizacijų ir jų padalinių, kitų įstaigų ir organizacijų raštiškus siūlymus ir kandidatų veiklos bei nuopelnų aprašymus. Padėkos ženklas vienam asmeniui teikiamas tik vieną kartą. Ženklu Utenos krašto bendruomenei nusipelnę asmenys ateityje bus apdovanojami įvairių progų – profesinių švenčių, atmintinų dienų, jubiliejų ir kt. – metu.

2021 09 03 aciu

Panašūs straipsniai