Utenos policija ir Utenos kultūros centras pasirašė bendradarbiavimo sutartį

Savivaldybės žinios Peržiūros: 837

2020 05 25 policijaGegužės 25 d. Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Vytautas Vaiškūnas ir Utenos kultūros centro direktorius Erikas Druskinas pasirašė bendradarbiavimo sutartį, kuria siekiama bendradarbiauti visuomenės informavimo ir ugdymo srityje bei kelti visuomenės pasitikėjimą policija.

 

„Galiu pasidžiaugti, kad Utenos vyriausiąjį policijos komisariatą draugiški santykiai su Utenos kultūros centru sieja jau keletą metų. Utenos kultūros centras padeda organizuoti Policijos ir visuomenės šventes, o policijos pareigūnai dalyvauja Utenos kultūros centro renginiuose, užtikrina viešąją tvarką masinių renginių metu,“ – kalbėjo Vytautas Vaiškūnas.


Kultūros centro direktorius Erikas Druskinas akcentavo, kad kultūra – tai emocinės ir socialinės gerovės šaltinis ir ji yra išsilavinusios visuomenės bei gerovės valstybės pagrindas. Direktorius pabrėžė, kad Utena – saugus miestas. Saugu kasdien, saugu ir masinių renginių metu. Erikas Druskinas pasidžiaugė bendryste su policija koronaviruso metu. „Paskelbus karantiną Lietuvoje, Utenos kultūros centro automobilis su garso įranga važinėjo Utenos mieste ir kaimo apylinkėse, informuodamas gyventojus apie būtinųjų sąlygų laikymąsi karantino metu. Ši Kultūros centro iniciatyva padėjo policijai laiku ir greitai informuoti visuomenę apie kylančias grėsmes paskelbtos pandemijos metu,“ – sakė direktorius.


Šalys sutarė bendradarbiauti organizuojant visuomeninius ir prevencinius renginius, mokymus bei šventes. Tikimasi, kad ši bendrystė atvers dar didesnes galimybes ugdyti policijos bendruomenės ir visuomenės kultūrinį išprusimą, vertybes ir sąmoningumą.

2020 05 25 policija

 

 

Panašūs straipsniai