manoutena logo



Mobilus punktas darbui parengtas

2020 03 20 mobilus punktasMobilus koronanviruso patikros punktas Utenoje ruošiasi atverti duris visos Utenos apskrities gyventojams. Kaip jau informavome, punktas įkurtas „Utenio“ stadione (Užpalių g. 100, Utena), pasiekti jį bus galima pro pagrindinius stadiono vartus važiuojant tik su savais automobiliais. Primename, kad į punktą atvažiuoti taksi, viešuoju transportu ar ateiti savarankiškai negalima.

Pajutę pirmuosius kvėpavimo takų infekcijai būdingus simptomus, pirmiausia turite skambinti trumpuoju telefono numeriu 1808. Tik gavę konsultanto siuntimą, galite vykti į mobilų punktą.


Mobilus punktas Utenoje, kaip ir įpareigojo Vyriausybės nutarimas, darbui yra parengtas: aprūpintas visa reikalinga įranga ir priemonėmis, parengtos komandos, teiksiančios paslaugą atvykstantiems, darbuotojai supažindinti su darbo specifika. Punktas darbą pradės, kai bus gautas Sveikatos apsaugos ministerijos leidimas.


Mobiliame punkte apsilankė Utenos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Zita Ringelevičienė, kiti savivaldybės atstovai, atsakingi už padėties valdymą karantino laikotarpiu. Su mobilaus punkto pasirengimu darbui atvykusius supažindino VšĮ „Utenos ligoninė“ direktorius Dalius Drunga ir direktoriaus pavaduotoja slaugai Jūratė Stankevičienė.

2020 03 20 mobilus punktas

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas