manoutena logo



Prevencinio projekto „Ieškojimai ir atradimai - 2022“ baigiamasis renginys

2022 12 07 projektasGruodžio 5 dieną Utenos Kameriniame teatre vyko baigiamasis teatralizuotas Utenos Švietimo centro pedagoginės psichologinės tarnybos projekto „Ieškojimai ir atradimai – 2022“ veiklų pristatymas. Nusikaltimų ir administracinių nusižengimų prevencinės veiklos smurto artimoje aplinkoje ir smurto lyties pagrindu prevencinis projektas „Ieškojimai ir atradimai”, finansuojamas Utenos rajono savivaldybės, skirtas Utenos rajono gimnazijų 16–17 metų mokiniams ir švietimo pagalbos specialistams.

Projektu buvo siekiama stiprinti mokinių gebėjimus kurti sveikus santykius be smurto, suteikti švietimo pagalbos specialistams galimybę saugioje aplinkoje nagrinėti sudėtingus atvejus, teikiant pagalbą nukentėjusiems nuo smurto klientams.


Dalis projekto dalyvių ir švietimo pagalbos specialistų turėjo puikią galimybę kiekvieną pirmadienį savo patirtis reflektuoti Utenos Kameriniame teatre su režisieriumi Šarūnu Kunicku. Vaikų, specialistų, tėvų patirtys sudėtos į teatrinį etiudą palietė ne vieną žiūrovo širdį ir suteikė viltį, kad mūsų bendrystė gali įveikti daugelį sunkumų.

2022 12 07 projektas

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas