manoutena logo



Šventinių planų nepalankus oras – nesugadins

PVC palapine 4x10 1 300x300Organizuojant svarbias asmenines šventes itin svarbiu žingsniu tampa dienos parinkimas. Priklausomai nuo šventės tipo pasirinkimas gali būti ir nedidelis – švenčiant gimtadienį stengiamasi nenutolti nuo tikrosios gimimo dienos, o vestuvėms ar krikštynoms renkamasi asmeninę reikšmę turinčias ar laiko planavimo atžvilgiu palankias datas. Vis dėlto, atsiranda dar vienas svarbus aspektas, kurį sunku ignoruoti. Tai – oro sąlygos. Dėl nenuspėjamo oro lauko veiklų planavimas gali tapti kiek komplikuotu, o juk atšaukti planų nesinori niekam.

Organizuojantiems šventes ar renginius lauke puikiu pasirinkimu gali tapti renginių palapinės. Ši padės apsisaugoti nuo skirtingų oro sąlygų – karštą vasaros diena pasislėpus po palinės stogu pavyks išvengti kaitrios saulės spindulių, lauke laikomas maistas taip greit nepraras savo pirminės išvaizdos ar skonio. Palapinės viduje taip pat pasislėpsite ir nuo netikėtai užklupusio lietaus ar žvarbesnio vėjo. Juk niekam nesinori, kad šventinė suknelė ar prašmatnus kostiumas, kurį renkantis prireikė nemažai laiko ir pakeistų sprendimų, staiga kiaurai permirktų.

Palapinės šventėms pardavimas – internetu

Ieškant patogaus sprendimo asmeninei šventei rekomenduojama apsilankyti internete. Čia –  vienoje vietoje rasite visus siūlomus variantus, o galbūt išsirinksite ir labiausiai tinkantį. Palapinės šventėms pardavimas internetu yra siūlomas visoje Lietuvoje. Jų kaina priklauso nuo palapinės dydžio, konstrukcijos, komplektacijos bei palapinės tentinės medžiagos.

Renkantis palapinę patartina įvertinti kelis svarbiausius aspektus. Šventinės palapinės dydį rekomenduojama rinktis pagal erdvės, kurioje palapinė bus statoma, dydį – čia svarbu atsižvelgti ne tik į pločio, bet ir aukščio parametrus. Taip pat svarbu ir renginyje dalyvaujančių žmonių skaičius. Internetu siūlomos palapinės yra pritaikytos šventėms, kuriose susiburia ir mažesnis, ir didesnis svečių skaičius.

Svarbu paminėti, kad palapinės yra gaminamos iš medžiagų, atsparių UV spinduliams bei drėgmei, todėl oro sąlygos neturės jokio neigiamo poveikio prekei. Įsigyta prekė bus pristatyta pasirinktu adresu, o jei reikės – ir sumontuota.

Šventines palapines galima papildomai dekoruoti įvairiais šventiniais atributais. Taip bus pasiektas norimas šventės įvaizdis. Vienas variantų – lauko girliandos. Įvairiausių spalvų bei formų lempučių girliandos sukurs ir jaukų apšvietimą, o šiuo sprendimu itin džiaugsitės sutemus.

PVC palapine 4x10 1 300x300

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas