manoutena logo



Utenos apskrities policijos bendruomenė išpildė vaikų svajones

1498 52346639f502a01239a9f8734577633cArtėjant šv. Kalėdoms, Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato bendruomenė padovanojo Gintarei nešiojamąjį kompiuterį  ir išpildė kitų vaikų svajones. Policijos šūkis „GINTI. SAUGOTI. PADĖTI.“ mus lydi kiekvieną dieną, todėl esame neabejingi kitų problemoms ir rūpesčiams. Istorija apie mergaitę Gintarę su mumis pasidalino Utenos Vyturių progimnazijos direktorė Edita Kadūnienė. Ji papasakojo, kad mergaitės mama šiuo metu labai sunkiai serga, ji  augina ketvirtokę dukrą ir devintoką sūnų. Šeimos finansinė padėtis labai sunki, nes visos ir taip nedidelės gaunamos pajamos skiriamos mamos gydymui, sunku patenkinti net būtiniausius šeimos poreikius.  


Ketvirtokė  išgyvena, kad neturi kompiuterio, šiais laikais taip būtino ir mokymuisi, ir bendravimui. Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato bendruomenė neliko abejinga ir susibūrė padėti sunkų laikotarpį išgyvenančiai uteniškių šeimai – išpildyti Gintarės svajonę. Mūsų  kiekvieno nors ir nedidelė auka tapo reikšminga 974 eurų bendra parama mergaitės šeimai. Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Vytautas Vaiškūnas policijos bendruomenės vardu padovanojo mergaitei kompiuterį ir perdavė 300 eurų vertės dovanų kuponus. Taip pat pasirūpinome, kad šventinis šeimos stalas būtų gausus skanėstų ir maisto produktų, bei perdavėme Utenos vyriausiojo policijos komisariato vyriausiosios tyrėjos asmeninę dovaną Gintarės mamai.


 Mūsų susitelkimas ir parama labai nustebino mergaitę, suteikė daug džiaugsmo ir tikėjimo gerumu artėjant šv. Kalėdoms. Gintarė pažadėjo siekti gerų mokslo rezultatų ir ateityje tapti policijos pareigūne, o atsidėkodama pasakė: „LINKIU DIEVO PALAIMOS VISIEMS!“


 Jau kasmete tradicija tampa ir dalyvavimas projekte „Vaikų svajonės“. Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus kolektyvas išpildė vaikų, augančių socialinės rizikos ir sunkiai besiverčiančiose šeimose, svajones. Spindinčios vaikų akys, gavus išsvajotas dovanas, ir tikėjimas šv. Kalėdų laikotarpio stebuklu – didžiausia padėka policijos pareigūnams.


Geri darbai – tai ką žmogus privalo daryti, kad pats taptų laimingesniu.

1498 52346639f502a01239a9f8734577633c

1

2

3

4

5

6

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas