Kokybiškos molio dangos teniso kortams

Įvairios Peržiūros: 478

dangosIeškote geriausių teniso aikštelių įrengimo sprendimų? Molio dangos teniso kortams gali būti puikus pasirinkimas, kuomet norima sutaupyti ir tuo pačiu užtikrinti aukštą kokybę. Ši dangos rūšis yra mėgstama daugelio, todėl tai labai dažnas pasirinkimas, laikomas tradiciniu. Daugiau apie molio dangos privalumus sužinosite tęsdami skaityti šį straipsnį.

Platus molio dangų pasirinkimas

Molio danga gali būti įvairi. Dažniausiai ji tradicinės rusvos spalvos. Galimi įvairūs 1 ITF kategorijos pasirinkimai, kurie yra sertifikuoti atitinkamais kokybės sertifikatais.

Molinė danga puikiai amortizuoja apkrovas, užtikrina tolygų kamuoliuko atšokimą, todėl tinka profesionaliems žaidėjams. Danga išlieka lygi, todėl galėsite pamiršti nuo ilgo žaidimo atsirandančius nugaros ar sąnarių skausmus. Ją drąsiai galima montuoti tiek lauke, tiek patalpų viduje. Priklausomai nuo to, kur ji bus įrengta, priklauso ir priežiūros ypatybės.

Aukščiausios kokybės garantija

Molio dangos teniso kortams yra ypatingai patvarios, nereikalauja daug priežiūros. Ši dangos rūšis susideda iš kokybiško neaustinės medžiagos kilimo, kuriame yra speciali drėgmės kontrolės membrana. Paprastai šis kilimas montuojamas ant kieto pagrindo, vėliau jo paviršius yra užpildomas rusvu moliu. Visa tai padeda užtikrinti nepriekaištingą atsparumą nuo įvairių aplinkos sąlygų.

Vienas iš geriausių molio dangų kuria TOP CLAY®. Šie gamintojai yra savo srities profesionalai, galintys užtikrinti aukščiausią molinių dangų kokybę, kuriai neprilygsta beveik niekas. Kuriamos patobulintos molinės dangos, atitinkančios dar reiklesnius vartotojų poreikius. Kartą įrengus molines dangas šios tarnaus ilgai ir patikimai, todėl tikrai nenusivilsite.

Visais rūpimais teniso dangų pasirinkimo klausimais kreipkitės į šaunią „Grip“ komandą. Teniso kortų dangų ekspertai padės išsirinkti tinkamiausias molio dangas pagal Jūsų individualius pageidavimus, kartu su specialistais surasite patį vertingiausią ir priimtiniausią sprendimą. Visa tai – vienoje vietoje ir pagal pačius įvairiausius klientų poreikius.

Aukštos kokybės molio dangos teniso kortams – skirtingų rūšių pasirinkimas priimtina kaina! Užsitikrinkite sau gerą ir kokybišką žaidimą bei nepriekaištingą komfortą viso žaidimo metu.

dangos

Panašūs straipsniai