manoutena logo



Austrijietės dar jaukesniam patalpų dizainui

austrijietes GustindecorKas yra austrijietės ir kaip jas galima panaudoti kuriant patalpų interjerą? Tai specialūs langų apdangalai, dar žinomi kaip austriškos užuolaidos. Iš tiesų tai tarpinis variantas tarp romanečių ir užuolaidų – labai puošnios, kompaktiškos, su dar didesniu prabangos pojūčiu. Šis pavadinimas austrijietėms buvo suteiktas dėl Austrijos dvaruose nuo seno naudotų užuolaidų, kurios pasižymėjo išskirtiniu, unikaliu koloritu ir neprilygstama prabanga.

Pasirinkti austrijietes savo namų dizainui galima ir šiais laikais. Jos nėra pigios, tačiau jų grožiui ir prabangai tikriausiai neprilygs niekas – tai gali būti puikus sprendimas nepamirštamam interjerui sukurti. Skaitykite toliau ir sužinokite apie geriausius užuolaidų siuvėjų teikiamus pasiūlymus.

Kokybiški austrijiečių audiniai

Audiniai austrijietėms gali būti labai įvairūs, skirtingų spalvų, raštų, ornamentų, kaip ir dydžių. Nevenkite eksperimentuoti, atrasti kai ką naujo ir neįprasto. Austrijietė yra ne tik praktinę funkciją atliekantis lango uždangalas, bet ir tikras meno kūrinys, kuris neliks nepastebėtas, kad ir koks kuklus iš pažiūros būtų.

Austrijiečių tvirtinimo būdai

Renkantis austrijietes, pravartu atsižvelgti į jų tvirtinimo būdus, kurių yra ne vienas. Tvirtinti austrijietes galite ant karnizo, ant lango rėmo, lubų, nišoje, ant sienos virš lango. Nuo pasirinkto montavimo būdo priklausys ir austrijiečių išvaizda, norimas dizaino pojūtis. Iš tiesų, pasirinktas austrijiečių tvirtinimo būdas yra labai svarbus ir daug lemiantis. Svarbu parinkti ir tinkamo tipo karnizus, ant kurių bus kabinamos austrijietės, atsižvelgti į visas technines ir dizaino ypatybes.

Natūralu, jog neturint reikiamos patirties, pačiam dėl austrijiečių pasirinkimo nuspręsti ne visada lengva. Tai tikrai nėra bėda, kadangi patyrę dizaineriai atskubės į pagalbą ir padės apsispręsti dėl pasirinkimo atsižvelgiant į visus Jūsų poreikius bei dizaino viziją. Jeigu aiškios vizijos neturite – irgi ne bėda, kadangi viskas gali būti įgyvendinta vietoje Jūsų.

Visais Jūsų namų interjero poreikiais pasirūpins „Gustindecor“. Nepraleiskite geriausios kainos pasiūlymų su akcija pirkdami internetu. Užuolaidų audinius taip pat galite apžiūrėti gyvai apsilankydami audinių salone.

Aukštos kokybės, puošnios ir stilingos austrijietės Jūsų plačiam pasirinkimui! Įsigykite tiesiai iš savo srities profesionalų, kuriančių išskirtinius namų interjero sprendimus.

austrijietes Gustindecor

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas