manoutena logo



DEKORATYVINIAI MEDELIAI GEROMIS KAINOMIS

dekoratyviniai medeliai kainaKuriant gražią sodo aplinką pravers specialūs dekoratyviniai medeliai. Kaina, kurią gali tekti sumokėti už medelius nėra didelė, atitinkanti jų kokybę ir teikiamą naudą. Medelių kainos labai skirtingos – nuo mažesnių, iki didesnių. Laikui bėgant medeliai išaugs ir džiugins savo žaluma bei maloniu pavėsiu. Skaitydami toliau sužinosite apie dekoratyvinių medelių pasirinkimus bei specialistų teikiamas paslaugas.

Gražaus sodo svarba

Gražus sodas svarbus kone kiekvienam. Beveik visi norėtų matyti jaukų ir žalumos kupiną sodą, mėgautis vėsiu pavėsiu bei jaukia, uždara erdve, kuri paslėptų kiemą nuo praeivių akių. Medeliai yra vienas iš tinkamiausių šiam tikslui augalų, kadangi jie išauga ganėtinai dideli ir tankūs, sudaro šešėlį ir gali pasitarnauti net kaip savotiška gyvatvorė.

Moksliškai įrodyta, jog žmogaus draugystė su gamta ir buvimas tarp augalų teigiamai veikia mintis ir jausmus, skatina atsipalaiduoti, pamiršti rūpesčius, džiugina akis ir širdį. Pasirūpindami mėgstamais augalais savo aplinkoje tikrai nenusivilsite, nes kiemas taps Jūsų atgaivos ir ramybės oazė.

Kiek kainuoja dekoratyviniai medeliai?

Dekoratyvinių medelių kainos labai skiriasi priklausomai nuo medelio rūšies. Vieni iš jų auga greičiau ir reikalauja mažiau priežiūros, kitų priežiūra gali būti sudėtingesnė, o augimas ilgesnis. Svarbu atsižvelgti ir į teritorijoje esamo dirvožemio tipą, kadangi ne visi dirvožemiai tinka kai kurioms medelių rūšims. Tam, kad medžiai pilnai atskleistų savo grožį, svarbu tinkamai juos išsirinkti, susodinti, prižiūrėti. Visu tuo gali pasirūpinti profesionalūs kraštovaizdžio architektai, teikiantys aplinkos projektavimo ir želdynų parinkimo paslaugas.

Be dekoratyvinių medelių prekyboje rasite daug kitų įvairių rūšių augalų, kurie bus puiki puošmena Jūsų sodui. Pristatomas ne tik privačioms, bet ir viešosioms parkų erdvėms skirtas medelių, krūmų bei kitų augalų asortimentas. Viską, ko reikia gražiai žaliai aplinkai rasite patogiai vienoje vietoje!

Jeigu reikalinga pagalba renkantis medelius, kreipkitės į specialistus, kurie gali atvykti į teritoriją ir ją apžiūrėti, parinkdami aplinkai tinkamiausius apželdinimo sprendimus.

Gražių dekoratyvinių medelių kaina, kuri bus nedidelė ir prieinama visiems! Išsirinkite sau labiausiai patikusius medelius palankiomis kainomis.

dekoratyviniai medeliai kaina

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas