Policija ir laikraščio „Utenos diena“ atstovai vykdė vagysčių prevenciją Utenos rajone

Įvairios Peržiūros: 677

1050 e743a10ef01a2c1c3478c9e70bd44e74Šių metų vasario mėnesį Utenos policijos bendruomenės pareigūnės Daiva Maselskienė ir Miglė Šilgalė bendradarbiaujant su laikraščio „Utenos diena“ atstovais vykdė vagysčių prevenciją iš nekilnojamo turto objektų Utenos rajone. Policijos prevenciniai lipdukai „Mus ir mūsų turtą saugo policija“ - spaudos atstovų dėka pasiekė septynis šimtus laikraščio „Utenos diena“ prenumeratorių. Lipdukai kartu su laikraščiais buvo įdėti į gyventojų pašto dėžutes.


Bendruomenės pareigūnai informuoja, kad gyventojai gavę policijos lipdukus, turėtų juos užklijuoti ant privačių namų, daugiabučių įėjimo durų, ūkinių pastatų ar kitų nekilnojamo turto objektų. Policija rekomenduoja pasirūpinti ir kitomis būsto apsaugos priemonėmis: įsirengti vaizdo stebėjimo kameras, pasirūpinti kokybišku būsto ir jo prieigų apšvietimu, nuolat bendrauti,  keistis informacija su kaimynais saugios aplinkos užtikrinimo klausimais.


Tikimąsi, kad policijos prevenciniai lipdukai užklijuoti ant nekilnojamo turto objektų,  padidins gyventojų saugumo jausmą, motyvuos imtis iniciatyvos ir skirti didesnį dėmesį turto saugumui užtikrinti, pasirūpinti papildomomis būsto apsaugos priemonėmis,  aktyviau bendrauti ir keistis informacija su policija - tai padės užkirsti kelią galimiems vagysčių atvejams.


Utenos policijos bendruomenės pareigūnai Covid-19 pandemijos metu, negali vykdyti prevencinių renginių ir tiesioginių susitikimų su gyventojais, todėl ieško įvairių būdų ir galimybių, kaip įspėti gyventojus, kad jie patys pasirūpintų turto saugumu.


Bendruomenės pareigūnės nuoširdžiai dėkodamos už bendradarbiavimą vykdant vagysčių prevenciją Utenos rajone ir rūpestį visuomenės turto saugumu, laikantis karantino metu nustatytų saugos reikalavimų laikraščio „Utenos diena“ vyriausiajam redaktoriui Vytautui Ridikui ir spaudos atstovėms įteikė policijos suvenyrus.

1050 e743a10ef01a2c1c3478c9e70bd44e74

Panašūs straipsniai