5 PATARIMAI, KURIE PADĖS SUKURTI SKONINGĄ GROŽIO SALONO APLINKĄ

Įvairios Peržiūros: 854

grožio salonasŽinoma, grožio salono interjero kūrimui visada yra geriausia samdytis specialistus, kadangi jie puikiai išmano smulkmenas, gali sukurti tokią aplinką, kuri ne tik labiausiai tinka užsakovo akims, tačiau ir tokią, kuri geriausiai atskleidžia tam tikros vietos dvasią.

Ir nors grožio salono interjeras gali būti labai įvairus (nuo senovės Egipto iki modernaus stiliaus), tačiau tam tikri universalūs akcentai suteiks daugiau jaukumo.

Kokie?

1.      Augalai – suteikia gyvumo

Bet kokioje aplinkoje augalai gali pagyvinti interjerą, padėti sukurti patalpoje kur kas „šviežesnę“ erdvę. Kadangi grožio salonai dažniausiai būna erdvūs (tai svarbi taisyklė) – juose reikalingi dideli, masyvūs augalai. Kadangi tokiems reikia nemažai priežiūros – siūlome pirkti dirbtinius. Tik būtinai investuokite į kokybę, kadangi matyti, kad akcentas yra pagamintas iš pigaus plastiko.

2.      Unikalūs foto tapetai

At tapetai yra atgyvena? Tikrai ne. Tik svarbiausia rinktis geros kokybės, kuriuose matomas „vaizdas“ – būtų vertas dėmesio. Venkite kičiškų vaizdų kaip kad saulėlydis arba miškas. Rinkitės neįprastus, kurie gali patalpai suteikti daugiau unikalumo. Tai gali būti raštai, namo sienos imitacija, žmonės...

3.      Ryškūs akcentai

Kad ir koks stilius bus kuriamas, tačiau dažniausiai  grožio salonuose skoningai atrodo ryškūs akcentai. Žinoma, jie negali išbalansuoti aplinkos – taip pat reikalinga harmonija. Tačiau tinkamai juos įderinus – salonas atrodys unikaliai. Tai gali būti ryškiai raudonos spalvos sofa, mėlynos užuolaidos arba žalias kilimas, kuris labai gražiai derės ant šviesiai rudų grindų.

4.      Tinkamas apšvietimas

Kaip ir bet kurioje kitoje aplinkoje – daugiau dėmesio reikia skirti ir apšvietimui. Rinkitės šviestuvus, kurie ne tik suteikia aplinkai daugiau šviesos, tačiau tokius, kurie savo gaubtais puošia aplinką. Skoningai atrodo ne tik pakabinamos lempos, tačiau ir toršerai, led lemputės.

5.      Tvarkos palaikymas

Tvarkai palaikyti siūlome rinktis spinteles ir spintas, kuriose bus tvarkingai laikomi daiktai. Grožio salonuose tai yra būtinybė. Tik tokiu atveju aplinka „tinkamai save reprezentuos“. Geriausia rinktis minimalistinio stiliaus, kad per daug netrauktų dėmesio, kadangi juose – svarbūs  darbams atlikti reikalingi daiktai.

grožio salonas

Panašūs straipsniai