Virtuvės maišytuvų keitimo idėjos

Naujienos Peržiūros: 352

m1Nors maišytuvas virtuvei yra sanitarinis neišvengiamas įrenginys namuose, jis taip pat prisideda prie bendros virtuvės zonos išvaizdos bei interjero kūrimo. Jei jūsų čiaupas yra pakankamai senas ir rodos, neatitinka likusio namų dizaino, gali būti laikas jį pakeisti. Specializuotose santechnikos prekių parduotuvėse galite išvysti tokią didžiulį įvairių stilių ir medžiagų virtuvės maišytuvų asortimentą, kad lengva pamesti galvą. Visgi toks nedidelis pakeitimas namuose gali paįvairinti vaizdą erdvėje.

Pakeiskite medžiagą

m2

Keičiant virtuvinį maišytuvą, naujos medžiagos pasirinkimas paprastai yra lengviausias būdas paįvairinti reginį virtuvės zonoje. Jei šiuo metu virtuvėje karaliauja žalvarinis maišytuvas, tikėtina, kad virtuvei suteikiamas senamadiškas, vintažinis įvaizdis. Taigi norėdami suteikti būstui daugiau modernumo, rinkitės maišytuvus iš chromo, nerūdijančio plieno ar nikelio. Kita vertus, jeigu Jūsų maišytuvas virtuvei jau yra pagamintas iš nikelio ar chromo, o namų dizainas orientuotas į sodybos stilių, rinkitės bronzinius čiaupus.

Kita spalva

m3

Standartinė metalo spalva nėra vienintelis pasirinkimas, kai kalbama apie naujus virtuvės maišytuvus. Rinkoje šių įrenginių rasite įvairių spalvų, kurios suteiks netikėto akcento. Juoda spalva yra vis dar viena iš labiausiai paplitusių spalvų variantų, galinti atspindėti tiek elegantišką ir modernų stilių, tiek senovinę dvasią - tai priklauso nuo čiaupo stiliaus. Baltos spalvos maišytuvai taip pat priklauso klasikiniam variantui, galinčiam ne tik atnaujinti, bet ir pagyvinti virtuvės išvaizdą. Vis dėlto, jeigu pasižymite ryškiu charakteriu bei mėgstate ekstravagantišką įvaizdį, rinkitės išskirtinius bei neįprastus variantus, pavyzdžiui sodriai raudoną, kuri neabejotinai taps akcentu.

Pakeiskite stilių

m4

Nors ir svarbią reikšmę Jūsų virtuvės išvaizdai gali suteikti skirtingos medžiagos maišytuvų gamyboje bei apdailos spalva, visgi stilius yra svarbiausias, reikšmingiausias elementas. Jeigu virtuvę įsirengėte šiuolaikiškai bei moderniai, tačiau čiaupas vis dar yra vintažinio, “žąsies kaklo” stiliaus, zona atrodys tarsi chaotiška ir nevientisa. Taigi tokiu atveju rekomenduojama suteikti naujoviškesnio akcento, pasitelkiant tiesių ir taisyklingų linigų įrenginį. Svarbiausia rinkdamiesi numatykite bendrą vaizdą, kurį norite pasiekti. Tam pagelbėtų pasiruošimas šiam pirkiniui: prieš vykdami į santechnikos įrangos parduotuvę, nusifotografuokite virtuvės erdvę bei kitus įrenginius, kad išsirinktumėte labiausiai derantį maišytuvą virtuvei.

Panašūs straipsniai