manoutena logo



„AstraZeneca“ vakcina paskiepyti ir Utenos aps. VPK policijos pareigūna

2021 03 26 vpkŠiandien, kovo 26 d., „AstraZeneca“ vakcina buvo paskiepyti Utenos aps. VPK viršininkas Vytautas Vaiškūnas ir per 60 Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų.

Kovo 23 d. Vidaus reikalų ministerija išplatino kreipimąsi į šalies savivaldybes su prašymu skiepyti policijos pareigūnus prioriteto tvarka. Utenos rajono savivaldybė skubiai sureagavo ir pateikė pasiūlymą paskiepyti Utenos aps. VPK pareigūnus. Kovo 26 d. buvo paskiepyta per 60 ne tik Utenos miesto ir rajono policijos darbuotojų, tačiau ir kitų rajonų pareigūnai, dirbantys Utenos aps. VPK.

Utenos aps. VPK viršininkas Vytautas Vaiškūnas pasiskiepijęs išsakė: „Man, kaip vadovui, tenka atsakomybė už visos Utenos aps. VPK policijos bendruomenės sveikatos išsaugojimą, todėl tvirtai žinau, kad kol kas skiepas yra vienintelė galimybė apsaugoti darbuotojus ir taip suvaldyti pandemiją. Dėkoju visiems, kurie priėmė tvirtą sprendimą ir šiandieną pasiskiepijo, taip pat kviečiu ir kitus būti atsakingais. Esu dėkingas Utenos rajono savivaldybei. Sprendimas apsaugoti policijos pareigūnus yra mūsų ilgamečio ir glaudaus bendradarbiavimo rezultatas. Ir AČIŪ Utenos pirminės sveikatos priežiūros centro medikėms, kurios šiandieną su šypsena pasitiko ir paskiepijo Utenos aps. VPK darbuotojus“.

2021 03 26 vpk

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas